ДОРОГИЕ ЧИТАТЕЛИ, ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ, ЖМИТЕ ВНИЗУ КАЖДОГО РЕЦЕПТА ДЛЯ ПРОСМОТРА НА РУССКОМ ЯЗЫКЕ

Wednesday, May 2, 2012

Strawberry&Cream Fudge Brownie Cake/Сливочно-Клубничный Торт Брауни

Delicious combination of chocolate with creamy strawberry topping makes these brownies even more melt-in-your-mouth tender.



Brownie:

100g milk chocolate
50g cocoa powder
150g sugar
3 eggs
120g flour
150g butter
vanilla

Cream cheese and white chocolate frosting:

1/4 cup (50ml) strawberry purée
1 cup (200ml) cream cheese
2x80g white chocolate bars
1/2 cup (100-120g) vanilla powdered sugar

Melt in a non sticking pan chocolate, cocoa, butter and vanilla. When cooled a bit, add sugar, eggs and flour. You could stir in nuts now, if you wish. Line 20cm baking springform with paper, pour the dough into it and bake at 150C around 30 minutes, until set in centre. Let it cool completely in the fridge (at least 2-3 hours).

Mix strawberry purée, chilled cream cheese and melted and slightly cooled white chocolate. Spread (or pipe using pastry bag) frosting over brownies and refrigerate before serving.

Gooey and fudge-y brownie part get's this tender, creamy sweet (with slight salty touch) topping with strawberry taste - which makes this cake absolutely scrumptious!



Вкусное сочетание шоколада со сливочно-клубничным кремом делает эти брауни еще более тающими во рту.



Брауни:

100г молочного шоколада
50г какао
150г сахара
3 яйца
120г муки
150г слив. масла
ваниль

Крем из сливочного сыра и белого шоколада с клубникой:


50мл клубничного люре
200г сливочного сыра
160г белого шоколада
100-120г ванильной сахарной пудры


Растопить шоколад с маслом и какао в кастрюле с антипригарным покрытием. Немного остудить, добавить сахар, яйца и муку с ванилью.
Простелить бумагой 20см разъемную форму, вылить в нее тесто и выпечь при 150С ок.30 минут (пока серединка не схватится). Остудить полностью в холодильнике, 2-3 часа.

Взбить клубничное пюре, холодный крем сыр и растопленный и слегка остывший белый шоколад. Нанести на брауни (с помощью кондитерского мешка или спатулой). Остудить перед подачей.

Тянущийся с консистенцией ириски брауни и кремовый клубничный верх- абсолютный хит!



3 comments:

  1. Как здорово! Жаль Вы последнее время брауни редко выкладываете, у Вас есть чему поучиться:)

    ReplyDelete
  2. @Вениамин Oh, nu kto by govoril:)) Spasibo, Veniamin

    ReplyDelete
  3. Честно, честно! Самый лучший брауни, в т.ч. из молочного шоколада, научился делать благодаря Вашим рецептам:)

    ReplyDelete

I'm always glad to hear back from you!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...